Data debattafels: maart 2017

Lucie is terug en ze heeft nieuws! Eind vorig jaar werden alle enquêtes van de Groote Zonnebeekse Bevraging verzameld en ondertussen zijn de resultaten bekend! De betrokkenheid bij de bevolking was hoog, niet alleen door het aantal enquêtes maar ook door de talrijke suggesties die jullie gaven bij de open vragen. Benieuwd? Surf dan snel naar de gemeentelijke website www.zonnebeke.be/bevraging, daar kun je de statistieken en opmerkelijkste resultaten bekijken.

Met de resultaten aan de slag
Zoals beloofd laten we het hier niet bij. De volgende stap is om met de resultaten aan de slag te gaan. We trekken met jullie resultaten naar jullie buurt! Eind maart komen we langs in alle deelgemeentes voor een debattafel. We leggen jullie resultaten op tafel en proberen om samen naar oplossingen te zoeken en luisteren naar jullie bijkomende vragen, opmerkingen en suggesties. Zo proberen we om samen de toekomst van Zonnebeke uit te tekenen.

Debattafels

  • Donderdag 16 maart om 19.30 uur in OC De Leege Platse, Beselare
  • Maandag 20 maart om 19.30 uur in OC ’t Gelevelt, Geluveld
  • Maandag 27 maart om 19.30 uur in OC ’t Santforde, Zandvoorde
  • Woensdag 29 maart om 19.30 uur in PC de Craeye, Passendale
  • Donderdag 30 maart om 19.30 uur in OC ’t Zonnerad, Zonnebeke

Deze debatavonden worden gemodereerd door het communicatiebureau CIBE en gemeentelijke ambtenaren. Inschrijven vooraf is niet noodzakelijk maar geeft ons wel een idee van de opkomst. Indien je dus wil langskomen, laat gerust iets weten via communicatie@zonnebeke.be. Elke inwoner vanaf 16 jaar is welkom!