Avondrit in de Streken van Zonnebeke

Sport volwassenen

🚴‍♂️ Doe mee aan de Avondrit voor Wielertoeristen in de Streken van Zonnebeke! 🚴‍♀️
Ben jij klaar voor een prachtige en uitdagende avondrit door de schilderachtige landschappen van Zonnebeke en omstreken? Sluit je aan bij andere wielerliefhebbers en geniet van een 50-60 km lange rit die je door enkele van de mooiste en meest historische plekken van Vlaanderen leidt. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met **WTC Zonnebeke** en is een begeleide rit.
Waarom meedoen?
🌄 Adembenemende Routes: Fiets door de groene heuvels, historische dorpen en pittoreske wegen van Zonnebeke en omgeving.
🚴‍♂️ Uitdaging en Plezier: Een perfecte mix van sportieve uitdaging en recreatieve ontspanning voor wielertoeristen van alle niveaus.
🤝 Gezelligheid en Samenhorigheid: Ontmoet gelijkgestemde fietsliefhebbers en geniet van de groepssfeer terwijl we samen op pad gaan.
🔧 Veiligheid en Ondersteuning: Begeleid door ervaren ritleiders van WTC Zonnebeke, met technische ondersteuning indien nodig.
Wat moet je meenemen?
– Je fiets in goede staat- Fietshelm (verplicht)- Voldoende water en een snack- Een goed humeur en zin in een leuke rit!
Mis deze kans niet om deel te nemen aan een onvergetelijke avondrit door de prachtige streken van Zonnebeke. Versterk je conditie, geniet van de omgeving en maak nieuwe fietsmaatjes!
We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan op 24 juli om 18:30 uur, startend vanuit het Kasteelpark van Zonnebeke! 🚴‍♂️🚴‍♀️
 

Avondrit  in de Streken van Zonnebeke

Datums

Van: 2024-07-24T18:30:00
Tot: 2024-07-24T20:30:00

Locatie

Kasteelpark
Berten Pilstraat 5, 8980 Zonnebeke

Vrijetijdsaanbod

Op zoek naar een leuke activiteit in Zonnebeke? Neem een kijkje tussen ons vrijetijdsaanbod.

zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon