Bereikbaarheid

Route

MET HET OPENBAAR VERVOER

Je neemt de trein tot Ieper, waarna je de bus neemt met lijn nummer 94 (Ieper - Passendale - Roeselare). Je stapt af aan de halte Zonnebeke 'Plaats'. Deze halte is gelegen in hartje Zonnebeke, op zo'n 150 meter van het gemeentehuis.

MET EIGEN VERVOER

Vanuit Kortrijk rij je op de A19 richting Ieper, waar je ‘afrit 4’ (Ieper - Heuvelland - Zillebeke) neemt. Op het einde van deze afrit ga je naar rechts tot aan de eerstvolgende rotonde waar je de eerste afslag richting Zonnebeke (Ieperstraat) neemt.  Je rijdt verder tot aan de rotonde bij de kerk en neemt daar de tweede afslag naar de Langemarkstraat.

Parking

Voor het gemeentehuis zijn een aantal parkeerplaatsen op de markt en ook naast het gemeentehuis zijn een aantal parkeerplaatsen voorzien. Opgelet! Deze parkeerplaatsen liggen in een blauwe zone! (Je kan hier parkeren voor maximum 2 uur, mits het leggen van de parkeerschijf.)
Je kan ook parkeren in de nabije omgeving van het gemeentehuis langs openbare wegen of op de parking aan de kerk, daar is geen blauwe zone.

GemeentehuisZonnebeke