Ik koop lokaal - E-scan

banner e-scan

De coronacrisis zorgde ervoor dat heel wat consumenten – sommigen zelfs voor het eerst – online aankopen deden. Handelaars dienden hun onderneming bij te sturen en maximaal in te zetten op digitale kanalen. Dit doet ons nadenken over een toekomst waarbij duurzaam online ondernemen een belangrijke rol zal spelen. Ik koop lokaal wil hierop een antwoord bieden en lanceert de E-scan.

E-scan: online mystery shopping

Met de E-scan wordt de online aanwezigheid van jouw zaak in kaart gebracht. Het is een online mystery shopping betreffende vindbaarheid via zoekmachines, aanwezigheid op social media, webshop of andere online bestelmogelijkheden …

Het resultaat is een beknopt rapport waarin je zicht krijgt op je werkpunten. Daarnaast dient de E-scan als basis voor een individueel coachingtraject.

Individueel coachingtraject

Op basis van het resultaat in de E-scan kan je jezelf aanmelden voor een één-op-één coachingtraject. Binnen dit traject mag je kwalitatief advies verwachten van experten om je online aanwezigheid te verbeteren. Dit kan advies zijn op vlak van het inzetten van sociale media tot het technisch uitbouwen van een webshop.

De coaching bestaat uit drie uren individueel advies op maat van detailhandelaars, uitbreidbaar tot maximaal negen uren. Deelname is gratis voor West-Vlaamse ondernemers.

Meer info?

ikkooplokaal.be/e-scan